Investment

Az RK-TEAM Investment Kft. elhivatott és hozzáértő építőipari szakemberekből álló csapat, amely a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja ügyfeleinknek.

Legfontosabb célunk az, hogy segítsünk megvalósítani álmai otthonát vagy üzleti céljait.
Kiváló minőségű generál építési és felújítási projekteket valósítunk meg a lakóépületektől az ipari és kereskedelmi létesítményekig. Annak érdekében, hogy az ügyfeleket teljeskörűen kiszolgálhassuk időnként külső cégekkel is együttműködünk bizonyos folyamatok kiszervezése céljából. Ez lehetőséget ad számunkra arra, hogy a szakértelmükhöz és szakosodásukhoz kapcsolódó területeken még hatékonyabban működjünk.

Mit vállalunk?

 

Új épületek tervezése és építése

Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk a lakóházaktól az irodákig, a kiskereskedelmi üzletektől a raktárakig bezárólag. Teljes körű építészeti szolgáltatásokat nyújtunk, és törekszünk a legmodernebb technológiák alkalmazására.

Felújítás és átépítés

Tudjuk, hogy az idő múlásával és az üzleti igények változásával az épületek felújítása és átépítése néha elengedhetetlenné válik. Számíthat ránk: szigetelés, hideg/meleg burkolás akár kint/bent vagy éppen felület képzés (festés, glett…), bútor összeszerelés területén. Rutinos csapatunk segít a meglévő épületek, funkcionálisabbá és esztétikusabbá tételében.

Épületgépészet és elektromos rendszerek

Teljes körű épületgépészeti és elektromos szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek biztosítják az épületek hatékony működését és a fenntarthatóságát.
Gondoskodunk arról, hogy az épületgépészeti rendszerek megfeleljenek a legmagasabb szabványoknak és az ügyfél igényeinek.

Acélszerkezetek gyártása

Kiváló minőségű acél szerkezeteket gyártunk és tervezünk a különböző építési projektekhez. Legyen szó kerítésekről, nyíló, úszó, toló kapukról csapatunk szakértő módon kezeli mindezt, hogy biztosítsa az erős és megbízható konstrukciót.

Kőműves munkák

Legyen szó falazásról, téglázásról vagy egyéb kőműves munkákról, gyakorlott kőműveseink gondoskodnak a precíz és tartós kivitelezésről, amelyek a legmagasabb szabványoknak megfelelnek. Szakembereink figyelnek a részletekre és pontosan végzik el a kőműves munkákat, hogy azok esztétikusak és tartósak legyenek.

Építőipari projektmenedzsment

A megfelelő projektmenedzsment kulcsfontosságú a sikeres építési projektek eléréséhez. Hozzáértő projektmenedzserünk biztosítja a hatékony tervezést, ütemtervek készítését és a költségvetés betartását.

3D látványterv készítése

Cégünk lehetőséget biztosít a projektek előzetes vizualizálására. Remek tervezőnk segítségével 3D látványterveket készítünk, amelyek segítségével könnyen megérthetővé válnak az építési vagy felújítási tervek. Így ügyfeleink pontos képet kaphatnak a tervezett projektről, mielőtt a munkálatok megkezdődnek.

Bútorösszeszerelés

Professzionális bútorösszeszerelés szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy ügyfeleinknek ne kelljen aggódniuk az új bútorok összeállításával járó fejfájás miatt. Tapasztalt csapatunk gyorsan és precízen szereli össze a bútorokat, biztosítva a tartósságot és a funkcionalitást. Legyen szó irodai bútorokról vagy otthoni berendezésekről, mi gondoskodunk a részletekről, hogy ügyfeleink azonnal élvezhessék az új környezetüket.

Térburkolat készítés

A térkövezés segítségével teret adunk álmai kertjének vagy udvarának. Gyakorlott szakembereink gondoskodnak a precíz telepítésről, biztosítva a megfelelő vízelvezetést és az időtálló alapot. Legyen szó járdáról, teraszról vagy akár parkolóról, a térkövezésünk garantáltan fokozza az ingatlan értékét és esztétikáját.

Ha Önnek is építési vagy felújítási projektjében segítségre van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk! Ajánlatot kérhet tőlünk, és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, hogy megvitassák az elképzeléseit és céljait. Büszkék vagyunk arra, hogy rugalmasak vagyunk az ügyfél igényeinek kielégítésében, és minden projektre egyéni megközelítést alkalmazunk.
Az ügyfelek elégedettsége számunkra a legfontosabb, és minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy az elvárásaikat felülmúljuk.
Büszkén megmutatjuk azokat az építési és felújítási projekteket, amelyeken dolgoztunk, hogy bemutassuk a szakmai tapasztalatunkat és a kivitelezés minőségét.

Az alábbi form segítségével vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi hamarosan jelentkezünk, hogy további információkat kérjünk vagy egy személyes találkozót szervezzünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

8 + 8 =